Tampuuri ja Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä toimivat yhdessä

Tampuuri ja Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä palvelevat etenkin liikkuvaa työtä tekeviä yrityksiä, kuten kiinteistöhuoltoa. Toiminnanohjausjärjestelmän ansioista yritys voi hallinnoida jokapäiväisiä toimintojaan, kuten tehtäviä, laskutuksia, varastoa ja asiakashallintaa. Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä toimii tietokoneella tai mobiilisovelluksella tabletissa ja kännykässä. Kirjaaminen on helppoa, vaivatonta ja nopeaa mm. siksi, että järjestelmään voi lisätä äänitteitä, kuvia ja videoita. Allteq- toiminnanohjausjärjestelmä pitää ison kokonaisuuden järjestyksessä ja aikaa säästyy muuhun.

Moduuleista koostuva Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä voidaan integroida yrityksessä käytössä olevien yleisten ohjelmien kanssa. Moduulien eri osioita ovat mm. varastonhallinta, laite- ja asiakasrekisteri, laskutus, tuntikirjaus, taloushallinto ja raportointi. Näitä eri moduuleita voi yritys ottaa käyttöön tarpeiden mukaisesti.

Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä voidaan integroida Tampuuri-kiinteistötietojärjestelmän kanssa. Tampuuri on markkinoiden laajin selainpohjainen kokonaisjärjestelmä kiinteistöjen hallintaan. Tampuuri on yksi suosituimpia kiinteistötietojärjestelmiä Suomessa. Tampuuri on monipuolinen järjestelmä, joka on erityisesti kiinteistöjen omistajien ja isännöitsijöiden työkalu. Selkeä kilpailuetumme on, että Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä on integroitavissa kiinteistöalalla laajasti käytössä olevaan Tampuuriin. Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä ja Tampuuri täydentävät toisiaan. Tampuurin huoltokalenterin tehtävät siirtyvät rajapinnan kautta Allteq-toiminnanohjausjärjestelmään, jossa tehtävät hoidetaan sovitussa ajassa. Tiedot valmiiksi tehdyistä tehtävistä siirtyvät rajapinnan kautta takaisin Tampuriin. Näin järjestelmien hyödyt yhdistyvät ja kokonaisuus on entistä kattavampi.

Tampuuri, kuten muut yleisesti käytössä olevat yhteistyökumppaniemme ohjelmat helpottavat yhdessä Allteq-toiminnanohjausjärjestelmän kanssa yritysten arkea ja tietojen säilyttämistä. Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä on varteenotettava järjestelmä, kun yritys kaipaa selkeää ja helppoa hallintaa yrityksen jokapäiväisille toiminnoilleen. Integroimalla Allteq-toiminnanohjausjärjestelmän yhteistyökumppaneidemme ohjelmiin, yritys saa lisäarvoa mm. uusien ominaisuuksien ja kattavamman sisällön ansiosta.

Tampuuri monipuolisilla toiminnoilla

Tampuuriin tallennetut huoltokalenterin tehtävät siirtyvät rajapinnan kautta Allteq-toiminnanohjausjärjestelmään. Allteqin mobiili työajanseuranta mahdollistaa tehtävän kuittaamisen tehdyksi, jolloin tieto tehdystä työstä välitetään takaisin Tampuuriin. Työ voidaan kuitata tehdyksi esimerkiksi Allteqin mobiilisovelluksella tai tietokoneelta. Tampuuri saa tiedon kirjauksesta välittömästi, kun työmääräys kuitataan tehdyksi. Yrityksen toimintojen tehostaminen paranee. Tampuuri ja Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä ovat yhdessä erinomainen työkalu yrityksesi päivittäisiin toimintoihin. Päivittäminen on vaivatonta ja reaaliaikaista.

Huoltoliike käyttää Allteq-toiminnanohjausjärjestelmää ja Tampuuriin tallennetut tehtävät siirtyvät rajapinnan kautta Allteqiin. Työ hoidetaan Allteqilla ja tiedot hoidetusta tehtävästä siirretäää rajapinnan kautta takaisin Tampuuriin.

Tehokas ja nopea Tampuuri

Me Allteqilla olemme ylpeitä tuotteestamme ja kehitämme sitä jatkuvasti asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Liity sinäkin yhdeksi niistä lukuisia tyytyväisistä asiakkaista, jotka ovat valinneet Allteq-toiminnanohjausjärjestelmän yrityksen päivittäisten toimintojen tueksi. Ei enää papereiden pyörittelyä toimistossa, vaan nopeaa ja tehokasta kirjausten hallintaa missä tahansa työmaalla milloin vain.

Allteq-toiminnanohjausjärjestelmän avulla yrityksen työntekijät pystyvät käytännössä seuraamaan ja hallinnoimaan työaikaa, kirjaamaan ketterästi ylös työtunteja ja ajokilometrejä mobiilissa, navigoimaan haluttuun asiakastapaamiseen tai käyttämään myyjän CRM-välineenä jne. Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä on monipuolinen järjestelmä yrityksen päivittäisten toimintojen hallintaan. Valitsemalla Allteq-toiminnanohjausjärjestelmän Tampuuriin integroituna yrityksesi asiat pysyvät taatusti järjestyksessä.

Allteq Solutions Oy - Ota yhteyttä!