Allteq - toiminnanohjaus­järjestelmä

– toimivia ratkaisuja yrityksen päivittäisten asioiden hoitamiseen

Allteq on toiminnanohjausjärjestelmä, joka kattaa kaikki yrityksen päivittäiset toiminnot asiakashallinnasta taloushallintoon, laiterekisteristä varastointiin. Sovellus on suunnattu eri alojen yrityksille, jotka haluavat automatisoida liiketoimintaprosessejaan ja säästää näin aikaa ja kustannuksia.

Allteq-järjestelmä toimii niin tietokoneilla kuin mobiililaitteilla (kännykkä, tablet) missä ja milloin vain ja se voidaan myös integroida muihin yrityksen käyttämiin järjestelmiin.

Olemme edelläkävijöitä paikkatietojen hyödyntämisessä. Paikkatietojen avulla työn resursointia voidaan järkeistää keskittämällä liikkuvaa työtä tekevän työntekijän kohteet lähelle toisiaan, mikä vähentää turhia ajoja ja vapauttaa aikaa muuhun työhön. 

Allteq Solutions Oy

Allteq Solutions Oy on kotimainen täyden palvelun ohjelmistoyritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia tietoteknisiä ratkaisuja koko Suomen alueella. Asiantuntevuus, joustavuus sekä nopea palvelu ovat yrityksemme tärkeimmät kilpailuvaltit, jotka luovat perustan pitkäikäisille asiakassuhteille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää