Omistajan huoltokirja ja Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä toimivat yhdessä

Omistajan huoltokirja  ja Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä palvelevat etenkin liikkuvaa työtä tekeviä yrityksiä, kuten kiinteistöhuoltoa. Toiminnanohjausjärjestelmän ansioista yritys voi hallinnoida jokapäiväisiä toimintojaan, kuten tehtäviä, laskutuksia, varastoa ja asiakashallintaa. Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä toimii tietokoneella tai mobiilisovelluksella tabletissa ja kännykässä. Kirjaaminen on helppoa, vaivatonta ja nopeaa mm. siksi, että järjestelmään voi lisätä äänitteitä, kuvia ja videoita. Allteq- toiminnanohjausjärjestelmä pitää ison kokonaisuuden järjestyksessä ja aikaa säästyy muuhun.

Omistajan käytössä olevasta huoltokirjasta  voidaan työtilaukset siirtää sähköisesti Allteq-toiminnaohjausjärjestelmään, jossa koko työnohjaus laskutukseen asti hoidetaan. Tiedot valmiiksi tehdyistä tehtävistä siirtyvät sähköisesti takaisin huoltokirjajärjestelmään. Näin järjestelmien hyödyt yhdistyvät ja kokonaisuus on entistä kattavampi.

Huoltokirjajärjestelmät, kuten muut yleisesti käytössä olevat yhteistyökumppaniemme ohjelmat helpottavat yhdessä Allteq-toiminnanohjausjärjestelmän kanssa yritysten arkea ja tietojen säilyttämistä. Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä on varteenotettava järjestelmä, kun yritys kaipaa selkeää ja helppoa hallintaa yrityksen jokapäiväisille toiminnoilleen. Integroimalla Allteq-toiminnanohjausjärjestelmän yhteistyökumppaneidemme ohjelmiin, yritys saa lisäarvoa mm. uusien ominaisuuksien ja kattavamman sisällön ansiosta.

Tehokas ja nopea Allteq

Me Allteqilla olemme ylpeitä tuotteestamme ja kehitämme sitä jatkuvasti asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Liity sinäkin yhdeksi niistä lukuisia tyytyväisistä asiakkaista, jotka ovat valinneet Allteq-toiminnanohjausjärjestelmän yrityksen päivittäisten toimintojen tueksi. Ei enää papereiden pyörittelyä toimistossa, vaan nopeaa ja tehokasta kirjausten hallintaa missä tahansa työmaalla milloin vain.

Allteq-toiminnanohjausjärjestelmän avulla yrityksen työntekijät pystyvät käytännössä seuraamaan ja hallinnoimaan työaikaa, kirjaamaan ketterästi ylös työtunteja ja ajokilometrejä mobiilissa, navigoimaan haluttuun asiakastapaamiseen tai käyttämään myyjän CRM-välineenä jne. Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä on monipuolinen järjestelmä yrityksen päivittäisten toimintojen hallintaan.

Allteq Solutions Oy - Ota yhteyttä!