Yhteistyössä Allteq Solutions Oy:n kanssa

Lounea logo

Lounea Oy

Lounea on Lounaisessa Suomessa toimiva yritys, joka on investoinut merkittävästi nopeisiin ja varmoihin yhteyksiin omalla alueellaan. Noin 20 prosenttia Suomen valokuituliittymistä on Lounean toteuttamia. Laajasta palveluvalikoimastamme löytyy tuotteita sekä kuluttajille, taloyhtiöille että yritysten tarpeisiin.

Lounea on entinen SSP Yhtiöt Oy. Uudella nimellä ja yritysilmeellä haluamme tuoda esiin paikallisuutta. Juuremme ovat Lounais-Suomessa, jossa olemme toimineet jo 127 vuotta. Paikallisena yrityksenä tunnemme oman alueemme ja asiakkaidemme tarpeet.

Lounea konserniin kuuluu myös valtakunnallisesti suosittu tietotekniikan verkkokauppa Jimm´s PC-Store Oy. Konsernin vuosiliikevaihto on noin 57 M€ ja henkilöstön määrä noin 190. Konsernin taseen loppusumma on noin 100 M€ ja omavaraisuus 90 %. Lounea Oy on Finnet-Liitto ry:n jäsen.

Yhteistyö antaa Lounealle entistä paremmat edellytykset tarjota palveluita tukemaan asiakasyritystensä liiketoimintaa laajemman sovellusvalikoiman myötä. Tarve tämän tyyppisten palveluiden tarjoamiselle on välittynyt myös asiakkailta. Lounean vuonna 2014 tekemän tutkimuksen mukaan varsinkin PK-yritykset ovat aktivoituneet liiketoimintojensa digitalisoimisessa. Sopimus vahvistaa myös entisestään Lounean asiakaslupausta ”Yksi kumppani riittää”.

”Allteq tuo merkittävän lisän tarjontaamme liiketoimintasovelluksissa. Allteq on salolainen yritys, joten uuden kumppanimme paikallisuus luo myös edellytykset dynaamiselle ja tehokkaalle yhteistyölle” sanoo johtaja Jari Toivola Louneasta.

 

Dimenteq logo

Dimenteq Oy »

Dimenteq Oy toimii Allteq Solutions Oy:n yhteistyökumppanina, Allteq -sovelluksen ylläpito- ja kehittämisasioissa.

Dimenteq Oy:llä on on vahva osaaminen paikka- ja sijaintitiedon hyödyntämisestä eri toimialojen liiketoimintojen ja palvelujen kehittämisessä.