Huolto Järvi Oy

Salon seudulla toimiva Huolto Järvi Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia lämmitys- ja energiaratkaisuja niin omakotitaloille kuin rivi- ja kerrostaloihinkin. Maalämmön sekä ilma- ja ilmavesilämpöpumppuvaihtoehtojen lisäksi yrityksen palveluvalikoimaan kuuluu myös muun muassa ilmanvaihtokanavien ja -laitteiston puhdistusta sekä monipuolista kodinkonehuoltoa.

Huolto Järvi Oy:n monipuolisesta tarjonnasta johtuen yrityksen toiminnanohjausjärjestelmän tulee taipua moneen tilanteeseen. Allteq Solutions Oy:n järjestelmäratkaisuista onkin muodostunut Huolto Järvi Oy:n toiminnalle tärkeä sähköinen selkäranka: järjestelmää käytetään aina työnresursoinnista ja varastonhallinnasta laskutukseen ja muuhun taloushallintoon.

Koska suuri osa Huolto Järvi Oy:n työstä tehdään muualla kuin yrityksen varsinaisissa toimitiloissa, on järjestelmän mobiilikäytettävyys avainasemassa. Esimerkiksi ajanvarausten tekeminen onnistuu vaikkapa maalämpöporakaivon työmaalta, ja huoltomiehen pystyy lähettämään apua tarvitsevaan asiakaskohteeseen esimerkiksi suoraan tien päältä. Allteq-sovelluksen laiterekisterin ansiosta huoltomies saa tarvittavat tiedot asiakkaan huollettavasta laitteesta mobiilisti. Myös taloushallinto on helpottunut paljon Allteq Solutions Oy:n pilvipalveluiden myötä, kun tunti- ja tuotekirjaukset voi hoitaa ajantasalle kännykän avulla suoraan reissulta.

Allteq Solution Oy toimii palveluntarjoajana monen eri alan yritykselle, joten toiminnot luonnollisesti rakennetaan hiukan eri tavalla kuin, jos asiakkaana olisi vain yhden alan yrityksiä. Siitä huolimatta Allteq Solutions Oy on pystynyt huomioimaan juuri meidän yrityksemme tarpeet kiitettävästi!

Ari Järvi,
toimitusjohtaja
Huolto Järvi Oy

Huolto Järvi Oy

palaa takaisin »