Teho-Posako Oy

Teho-Posako Oy on vuonna 1975 perustettu kuopiolainen kodinkone-, kylmäkone-, nestekaasu- ja suurkeittiölaitteiden myynti- ja huoltoliike sekä täyden palvelun energiatalo. Maa-, ilma/vesi- ja ilmalämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto ovat yksi yrityksen kivijaloista.

Teho-Posakolla ollaan oltu tyytyväisiä Allteqista saatuihin palveluihin. Käyttöönotto oli mutkatonta ja alun haasteisiin löydettiin nopeasti ratkaisut. Allteqia käytetään nyt jokapäiväisten toimintojen hallinnointiin työtilauksesta ja myynnistä aina laskutukseen saakka. Tietopankkiin tallennetaan sopimukset, henkilöstön työsopimukset, verotus- ja tilinpäätöstiedot yms.

Teho-Posakolla koetaan, että Allteq sopii erityisesti heidän liikkumista edellyttävälle toimialalleen. Allteqin avulla työnresursointia on saatu tehostettua ja ajantasaistettua merkittävästi, kun esimerkiksi aikataulujen muutokset päivittyvät nyt reaaliajassa sekä työnjohdolle että asentajille. Tämä puolestaan on vähentänyt oleellisesti keskinäistä soittorumbaa ja vapauttanut resursseja tuottavaan työhön. Ajantasainen tieto huoltojen tilasta ja edistymisestä on helposti löydettävissä, mikä parantaa osaltaan myös asiakaspalvelua.

Ennen Allteqin käyttöönottoa asentajat luovuttivat päivän päätteeksi kaikki työt kerralla. Nyt työnjohto voi rytmittää kirjausten tarkistukset ja hyväksynnät pitkin päivää, eikä ruuhkahuippuja ja paksuja paperipinoja ole enää luomassa kiireen tuntua ja stressiä. Laskut lähetetään Allteqin kautta ulkoiseen tulostuspalveluun ja tilitoimistolle on luotu oma käyttäjäprofiilinsa reskontran hoitamiseksi. Teho-posakolaiset voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Teho-Posakolla Allteqin vahvuuksina nähdään erityisesti asiakkaan toiveiden ja kehitysehdotuksien huomiointi ja joustavuus eri toimialojen erityispiirteisiin. Sen sijaan visuaaliseen puoleen ja joissain prosesseissa etenemiseen toivottaisiin vielä kehitystä.

Teho-Posako saa Allteqista selkeästi taloudellista säästöä:

  • erillistä konttoristia ei tarvita
  • vuotuinen paperitulosteiden määrä on laskenut lähes 40 000 kpl:sta 5000 kpl:een
  • pilvipalvelu mahdollistaa todellisen etätyön
  • kaikki oleellinen löytyy tarvittaessa nopeasti samasta järjestelmästä ilman mappien selailua tai mukana kantamista.

Esko Airaksinen,
Toimitusjohtaja
Teho-Posako Oy

palaa takaisin »