Tuntikirjaus vaivattomasti Allteq-toiminnanohjausjärjestelmällä

Tuntikirjaus onnistuu helposti Allteq-toiminnanohjausjärjestelmän avulla, ja yrityksen työntekijät voivat hallinnoida tehokkaasti yrityksen jokapäiväisiä toimintoja. Hyviä esimerkkejä yritysten päivittäisistä toiminnoista ovat mm. laskutus, erilaiset tehtävät, varasto, asiakashallinta ja tuntikirjaus.

Erityisesti liikkuvaa työtä tekevät yritykset hyötyvät Allteq-toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä, koska Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä toimii sekä tietokoneella tai mobiiliapplikaatiolla tabletissa ja kännykässä. Esimerkiksi tuntikirjaus Allteq-toiminnanohjausjärjestelmän avulla on helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Laajakin yrityksen toimintojen kokonaisuus pysyy järjestyksessä Allteq-toiminnanohjausjärjestelmällä.

Tuntikirjaus järjestelmän avulla säästää aikaa

Me Allteqilla olemme tehneet tuntikirjauksen mahdollisimman helpoksi ja sujuvaksi. Vuositasolla yrityksen tuntikirjaukseen kuluu reippaasti aikaa ja siksi onkin tärkeää, että tuntikirjaus toimii tehokkaasti. Panostamalla tuntikirjausten vaivattomuuteen yritys saa selviä etuja esimerkiksi säästetyn ajan muodossa. Säästetty aika kirjaamisessa voidaan käyttää hyödyksi muualla yrityksen päivittäisissä toiminnoissa.

Tuntikirjaus sähköisesti - unohda siis paperilaput

Tuntikirjaus voi tapahtua esimerkiksi mobiiliapplikaation avulla puhelimella kentällä tai toimistolla pöytätietokoneen äärellä. Tuntilappuja ei enää tarvitse pyöritellä käsissä vaan tuntikirjaus onnistuu mutkattomasti Allteq-toiminnanohjausjärjestelmällä. Reaaliaikainen tuntikirjaaminen edesauttaa myös työtuntien suunnittelua.

Tehtävässä kuvatun työn valmistuttua työntekijä kirjaa, kuinka kauan aikaa häneltä on mennyt työn suorittamiseen, ja samalla hän kuittaa tehtävän tehdyksi. Tuntikirjaus tallentuu Allteq-toiminnanohjausjärjestelmään ja sitä voi tarvittaessa muokata jälkikäteen. Lopulta hyväksytyt tuntikirjaukset ovat siirrettävissä rajapinnan kautta asiakkaan käyttämään palkkaohjelmaan. Tämä helpottaa yritysten arkea ja parantaa tehokkuutta.

Kaikki tiedot ovat turvassa pilvipalvelimillamme

Tehdyt tuntikirjaukset tallentuvat välittömästi pilvipalveluun ja säilyvät Allteqin palvelimilla. Tuntikirjaukset ovat turvassa ja nopeasti saatavilla. Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä sisältää varmuuskopioinnin lisäksi tuotepäivitykset ja ylläpidon. Allteq-toiminnanohjausjärjestelmän käyttö on sujuvaa ja nopeaa myös tuntikirjauksia kirjatessa. Ei enää papereiden pyörittelyä ja tuntilappujen etsintää toimistolla, vaan hallittua sähköistä tuntikirjaamista missä tahansa milloin vain.

Allteq-järjestelmä on kotimainen ratkaisu asiakkaan tarpeisiin

Allteq-toiminnanohjausjärjestelmän takana on salolainen täyden palvelun ohjelmistotalo. Lukuisat tyytyväiset asiakkaamme ympäri Suomea käyttävät Allteq-toiminnanohjausjärjestelmää päivittäin mm. tuntien kirjaamiseen. Tehokas tuntikirjaus on asiakkaillemme tärkeää ja siksi me Allteqilla parannamme jatkuvasti järjestelmän ominaisuuksia ja pidämme tuntikirjauksen mahdollisimman selkeänä. Valitse Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä yrityksesi arkisten toimintojen tueksi ja tuntikirjaus ei ole enää entisensä.

Allteq-toiminnanohjausjärjestelmän tarjoaa yrityksille helpon tavan hallita ja suunnitella työaikaa mahdollisimman tehokkaasti. Järjestelmää voidaan hyödyntää myös myyjän CRM-välineenä ja lisäksi sillä voidaan kirjata työtunteja tabletilla ja kännykällä, navigoida kohteeseen, kirjata ylös reittejä ja ajokilometrejä yms. Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä on kattava kokonaisuus yritysten päivittäisten toimintojen avuksi.

Paljon enemmän kuin pelkkä ratkaisu tuntikirjaukseen

Moduuleista koostuva Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä kattaa mm. varastonhallinnan, laite- ja asiakasrekisterin, taloushallinnon, laskutuksen, raportoinnin ja tuntikirjauksen. Moduuleita voi ottaa käyttöön yrityksen tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä on integroitavissa myös muihin suosittuihin ja yleisiin yrityksissä jo käytössä oleviin ohjelmiin.

Valitsemalla Allteq-toiminnanohjausjärjestelmän yritys saa paljon lisäominaisuuksia ja säästää resursseja pitämällä jo olemassa olevat ohjelmat käytössä Allteq-toiminnanohjausjärjestelmän rinnalla. Kilpailijoista Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä erottuu hyödyntämällä ainutlaatuisella tavalla paikkatietoa.

Allteq Solutions Oy - Ota yhteyttä!