Tehokas työajanhallinta palvelee myös työntekijöitä

Työajanhallinta onnistuu tehokkaasti ja vaivattomasti Allteqin järjestelmillä. Yrityksen työntekijät voivat hallinnoida tehokkaasti yrityksen jokapäiväisiä toimintoja Allteq-toiminnanohjausjärjestelmän avulla. Erityisen hyvin Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä sopii yrityksille, jotka tekevät paljon liikkuvaa työtä. Työajanhallinta on tehty helpoksi, vaivattomaksi ja selkeäksi esimerkiksi siten, että järjestelmään voi lisätä mm. kuvia, videoita ja äänimuistioita. Työajanhallinta ja monet muut yrityksen jokapäiväiset toiminnot vievät vuosittain paljon aikaa ja siksi onkin tärkeää, että yritys panostaa näiden toimintojen kehittämiseen. Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä on ratkaisu yrityksen päivittäisten toimintojen tehostamiseen. Allteq-toiminnanohjausjärjestelmän avulla yrityksen päivittäiset toiminnot saadaan hoidettua yhden järjestelmän kautta.

Helppokäyttöinen ja joustava työajanhallinta

Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä koostuu erilaisista moduuleista, joita ovat esimerkiksi taloushallinto, varastonhallinta, asiakas- ja laiterekisteri, tehtävät ja työajanhallinta. Näitä moduuleita yritys voi ottaa käyttöönsä yrityksen toiveiden ja tarpeiden mukaan. Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä on integroitavissa yritysten suosittuihin ja tavanomaisiin ohjelmiin. Yhdistämällä jo olemassa oleviin järjestelmiin Allteq-toiminnanohjausjärjestelmän, yritys saa lisäominaisuuksia ja tehostaa näin päivittäisten toimintojen sujuvuutta. Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä pitää isommankin toimintakokonaisuuden järjestyksessä.

Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä on selainpohjainen ja se vaatii toimiakseen vain nettiyhteyden. Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä toimii tietokoneella ja mobiiliapplikaation avulla tabletissa ja kännykässä. Esimerkiksi työajanhallinta on tehty helpoksi käyttää kentältä ja toimistolta käsin. Tiedot päivittyvät heti pilvipalveluun ja säilyvät Allteqin omilla palvelimilla. Kaikki tieto pysyy siis turvassa yhdessä paikassa.

Paperiton työajanhallinta

Siirryttäessä sähköiseen prosessin hallintaan papereiden pyörittely toimistoissa ja kentillä loppuu. Ei enää sekavia muistiinpanoja vaan selkeää työajanhallintaa. Tiedot päivitetään suoraan järjestelmään heti kentällä, eikä toimistolla tarvitse syöttää samoja tietoja enää uudelleen. Tieto on jatkuvasti reaaliaikaista ja kaikkien saatavilla. Hyvin suunniteltu työajanhallinta selkeyttää yrityksen toimintoja.

Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä erottuu kilpailijoistaan hyödyntämällä ainutlaatuisella tavalla paikkatietoa. Paikkatiedon avulla voidaan esimerkiksi navigoida suoraan määränpäähän tai nähdä asiakastapaamisten sijainti. Tästä syystä Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä sopii myös myyjien CRM-välineeksi. Kustannuksia, resursseja ja etenkin ajominuutteja pystytään säästämään ja suunnittelua parantamaan, kun nähdään kartalta reaaliaikaisesti mm. tapaamisten sijainti ja työntekijöiden liikkeet. Tehokas työajanhallinta on etu sekä yritykselle että sen työntekijöille. Nykyaikainen työajanhallinta tuo yrityksille joustavan ja selkeän tavan kirjata ylös mm. työtunteja ja ajokilometrejä. Valitsemalla Allteq-toiminnanohjausjärjestelmän antaa se yritykselle ja sen työntekijöille mutkattoman ja helppokäyttöisen tavan suunnitella työajanhallintaa.

Allteq-toiminnanohjausjärjestelmän avulla yrityksessä voidaan hallita ja suunnitella työaikaa tehokkaasti, kirjata työtunteja kännykällä reaaliaikaisesti, käyttää järjestelmää myyjän CRM-välineenä, kirjata ajokilometrejä ja reittejä ylös sekä navigoida paikan päälle ja paljon muuta. Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä on kattava ja helppokäyttöinen kokonaisuus yrityksen jokapäiväisten toimintojen tueksi.

Työajanhallinta vaivattomasti Allteq Solutions Oy:ltä

Allteq on salolainen ohjelmistoalanyritys, jolla on lukuisia tyytyväisiä asiakkaita ympäri Suomea. Tyytyväiset asiakkaamme käyttävät Allteq-toiminnanohjausjärjestelmää mm. työajanhallintaan. Hyvin suunniteltu työajanhallinta edesauttaa yrityksen päivittäisten toimintojen kehittämistä ja tehostamista. Valitse sinäkin Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä ja liity lukuisten pitkäaikaisten ja tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon parantamaan yrityksesi työnajanhallintaa.

Allteq Solutions Oy - Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!