Työnhallinta tehokkaaksi Allteq-toiminnanohjausjärjestelmällä

Työnhallinta on tehokasta ja nopeaa Allteqin järjestelmän avulla. Allteqin kehittämä työnhallinta palvelee etenkin liikkuvaa työtä tekeviä yrityksiä esimerkiksi kiinteistö- ja kodinkonehuoltoaloilla. Toiminnanohjausjärjestelmällä yritys voi hallinnoida tehokkaasti yrityksen päivittäisiä toimintojaan, kuten asiakas- ja työnhallintaa, tehtäviä, laskutuksia ja varastoa.

Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä kulkee kätevästi mukana, sillä järjestelmää voi käyttää mobiiliapplikaation avulla tietokoneen lisäksi myös tabletissa ja kännykässä. Tehtävien kirjaaminen työmaalta käsin on tehty helpoksi, vaivattomaksi ja nopeaksi. Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä pitää suurenkin kokonaisuuden järjestyksessä.

Muunneltava järjestelmä mahdollistaa tarpeisiisi räätälöidyn kokonaisuuden

Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä koostuu erilaisista moduuleista, joita ovat mm. työnhallinta, laite- ja asiakasrekisteri, laskutus, tuntikirjaus, varastonhallinta ja taloushallinto. Näitä moduuleita asiakas voi ottaa käyttöön yrityksen tarpeen mukaan. Lisäksi Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä on integroitavissa suosittuihin ja yleisiin yrityksissä käytettyihin ohjelmiin. Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä erottuu kilpailijoistaan hyödyntämällä ainutlaatuisella tavalla paikannusta. Paikkatiedon avulla voidaan mm. navigoida suoraan kohteeseen tai näyttää tehtävät kartalla.

Käyttö onnistuu pelkällä selaimella ja tiedot ovat turvassa pilvessä

Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä on selainpohjainen ja vaatii toimiakseen vain nettiyhteyden. Kaikki tiedot tallentuvat pilvipalveluun ja säilyvät Allteqin omilla palvelimilla. Varmuuskopiointi, ylläpito ja tuotepäivitykset kuuluvat Allteq-toiminnanohjausjärjestelmään. Työnhallinta ja muut yrityksen päivittäiset toiminnot saadaan hoidetuksi yhden järjestelmän kautta.

Unohda paperipinot - työnhallinta onnistuu nyt sähköisesti

Allteq-toiminnanohjausjärjestelmän ydin piilee sähköisessä prosessin hallinnassa, johon sisältyy mm. työnhallinta. Allteq-toiminnanohjausjärjestelmän avulla työnhallinta sujuu kustannustehokkaasti ja säästää yrityksen kallisarvoista aikaa. Työnhallinta käsittää tehtävät, aikataulut, tekijät ja niiden hallinnoinnin. Lisäksi Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä sopii hyvin myös myyjien CRM-välineeksi.

Sähköisen prosessin hallinnan avulla voidaan mm. mobiiliapplikaatiota käyttämällä kirjata ylös esimerkiksi työtunteja ja tilauksia missä tahansa ja milloin vain. Turha paperin pyörittely vähenee ja kirjaukset saadaan lisättyä järjestelmään saman tien. Tehokas ja helppokäyttöinen työnhallinta säästää aikaa ja resursseja.

Esimerkki työnhallinnan toiminnasta

Tehtävä syötetään Allteq-toiminnanohjausjärjestelmään ja kätevän työnhallinnan avulla pidetään huoli tehtävän kulusta. Mitä tehtäviä on tekemättä, missä tilausten työkohteet sijaitsevat, mitä ne sisältävät ja kuka tekee ja milloin jne. Tehtäviä voidaan tehdä niin toimistosta käsin tai sitten suoraan kentältä. Se on helppoa ja nopeaa. Sekavat ja suttuiset paperilaput tai hävinneet muistiinpanot voidaan unohtaa, sillä kaikki tarpeellinen tieto löytyy työnhallinnasta. Työnhallinta on siis yhdessä paikassa, josta on helppo seurata tehtävän kehitystä.

Allteq työnhallinta on kotimaisen osaamisen tulos

Allteq on salolainen täyden palvelun ohjelmistoyritys, jolla on pitkä kokemus alasta. Meillä on lukuisia tyytyväisiä asiakkaita, jotka käyttävät Allteq-toiminnanohjausjärjestelmää nimenomaan työnhallintaan. Oikeanlainen ja tehokas työnhallinta on yksi yrityksen kulmakivistä, johon kannattaa panostaa. Allteq-toiminnanohjausjärjestelmän ansiosta yrityksesi työnhallinta siirtyy seuraavalle tasolle.

Allteq-toiminnanohjausjärjestelmän ansiosta yrityksen työntekijät voivat käytännössä mm. hallinnoida, suunnitella ja seurata työaikaa, kirjata työtunteja ja ajokilometrejä ylös reaaliaikaisesti kännykällä tai tabletilla, navigoida asiakastapaamisiin paikkatiedon avulla, käyttää myyjän CRM-välineenä ja paljon muuta. Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä on laaja kokonaisuus yrityksen päivittäisten toimintojen hallintaan ja tehokkaaseen työnseurantaan. Valitse Allteq-toiminnanohjausjärjestelmä ja pidät yrityksesi asiat taatusti järjestyksessä.

Allteq Solutions Oy - Ota yhteyttä!